Preview Mode Links will not work in preview mode
Systrarna Janni och Michaela är two of a kind. Den ena bor Stockholm med en vardag kantad att blöjbyten och den andra bor i Monaco med ett liv på resande fot som hon delar med sina 1 miljon följare. Varje torsdag får vi följa deras liv i ett nytt avsnitt av Two of a kind.

Jan 31, 2019

Den här veckan har Janni och Michaela bjudit in Jon och Jens att gästa podden. Vi får bland annat veta vad som orsakar flest gräl i deras relationer och hur dom hoppas att livet ser ut om 5 år.


Jan 24, 2019

Janni är framme i Indonesien i paradiset Lombok och Michaela är hemma i Stockholm och kämpar med sin PMDS. I veckans avsnitt pratas det om humörsvängningar, klimatångest och vad det innebär att vara en influencer.


Jan 17, 2019

Varför blev Janni besviken när Michaela gifte sig och har Michaela på riktigt haft kontakt med ett spöke som flåsat henne i nacken? I veckans podd får vi svar på många frågor från er lyssnare.


Jan 10, 2019

Vem somnade på soffan innan tolvslaget på nyår? Varför tycker Janni att man ska skippa vågen? Och varför vill Michaela att Janni ska vänta med att skaffa barn?


Jan 3, 2019

Är Janni så känslokall som hon verkar? Är Michaela tråkig och stel? Är vi uppväxta med guldskedar i munnen och var verkligen Jannis första bil en Porsche? I första avsnittet av podden svarar vi på alla era fördomar om oss.